SABAH`ın REZALETİ ve UTANÇ HABERİ -///=> ANP
SABAH`ın REZALETİ ve UTANÇ HABERİ
2016-12-03  

SABAH`ın REZALETÄ° ve UTANÇ HABERÄ°

CUMHURBAÅžKANI RECEP TAYYÄ°P ERDOÄžAN, MÄ°T MÜSTEÅžARI HAKAN FÄ°DAN ve AVRUPA BÄ°RLİĞİ LÄ°DERLERÄ°NE: Sabah gazetesinın 26 Kasım 2016 traihinde yazdığı gibi, Türk istihbarat örgütleri/MÄ°T Avrupa’da gazetecilere, Kürdlere ve farklı düÅŸünen muhaliflere yönelik casusluk faaliyetleri yapiyor mu ? Avrupa güvenlik kurumlarınca da yakında izlenen bu aktivitlerın amacı/hedefi nedir?

TÜRK KAMUOYU YANILTILARAK TOPLUM NASIL DEFORME EDÄ°LÄ°YOR ?

Bir örnek: Sabah gazetesiin 26 Kasim 2016 tarihli yargısız infazı

Sayin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan,

Sayin Basbakan Binali Yildirim,

Ana muhalefet partisi CHP Lideri Sayin Kemal Kilicdaroglu,

HDP Es-Baskanlari Sayin Selahattin Demirbas ve Sayin Figen Yuksekdag,

TBMM ADALET KOMÄ°SYONU`na,

Adalet Bakanı Sayin Bekir Bozdağ,

AB BAKANI sayın Ömer Çelik,

Turkiye’nin demokrasiye, hak-adaletine inanmis yurekli savci / hakim ve hukukcularina,

Sabah gazetesinin Avrupa’da casusluk yaptigini yazdigi Türk istihbarat kurumları / MÄ°T MüsteÅŸarlığına,

Turkiyenin Avrupa Birligi Buyukelcisi Sayin Selim Yener,

Turkiye Belçika Buyukelçisi Sayın Mehmet Hakan Olcay;

Sabah Yayın Yonetmeni ve Genel Muduru Sayin Mikdat Karaalioglu

ve Avrupa BirliÄŸi liderlerine (English version)

26.11.2016 TARÄ°HÄ°NDE ULUSAL ÇAPTA YAYIN YAPAN, Avrupa’da dağıtımı yapılan ve internetten yayınlanan SABAH GAZETESÄ°NÄ°N HAKKIMDA MANÅžETTEN YAYIN YAPTIÄžI HABER’E Ä°LÄ°ÅžKÄ°N BEYANLARIMI AÇIKLAMA ZARURÄ°YETÄ° DOÄžMUÅžTUR.

Öncelikle aÅŸağıda belirttiÄŸim nedenlerden ötürü TÜRKÄ°YE CUMHURÄ°YETÄ°’nin de taraf olduÄŸu AVRUPA Ä°NSAN HAKLARI SÖZLEÅžMESÄ°N’de ve 1982 tarihli TC ANAYASASINDA korunan haklarımın ihlal edildiÄŸini belirtmek isterim.

Nitekim AÄ°HS M.8 de belirtilen özel ve aile hayatına saygı hakkı, M.9 da düÅŸünce, vicdan ve din özgürlüÄŸü, M.10 da ifade özgürlüÄŸü; TC ANAYASASINDA korunan M.12 Temel hak ve özgürlüklerin dokunulmazlığı, M.17 KiÅŸinin dokunulmazlığı, maddi ve MANEVÄ° varlığını geliÅŸtirme özgürlüÄŸü, M.20 Özel hayatın gizliliÄŸi, M.26 DüÅŸünceyi açıklama ve yayma özgürlüÄŸü aleni olarak basın yayın yoluyla basın araçları vasıtasıyla basıma verilmiÅŸtir.

Aynı zamanda yayıncı kuruluÅŸ casusluk suçu, Türk Ceza Kanununda düzenlenen Devlet sırlarına karşı suçları iÅŸlemekle birlikte, hakkımda asılsız haberler yaparak iftira suçu ile birlikte herhangi bir mahkumiyet kararım olmamasına karşın masumiyet ilkesine aykırı davranarak hakkımda haberler yayınlaÅŸmıştır. Yapılan bu haber dolayısıyla zan alıtında bırkılmakla birlikte, KiÅŸilik haklarımın ihlalinin yanı sıra ÅŸahsımın ve ailemin can güvenliÄŸi de tehdit altındadır. Ä°hlal ve suçlara iliÅŸkin somut vakalar ve habere konu olan olayın aslı  ÅŸöyledir ;

“AVRUPA PARLEMENTOSU ve ONUN ÜST AKLI”,  “FETO ve KÜRT GÄ°ZLÄ° TOPLANTISINI” NEREDE VE NASIL ORGANIZE ETTi ? HAYALi “TOPLANTIYA” KiMLER KATILDI ?

Sabah gazetesi 26 Kasim 2016 tarihinde yayinladigi “mansetlik” bir “haberde”, acikca resim ve ismimi vererek, benim Bruksel Ozgur Universitesinden arastirmaci / kamuoyuna acikca kose yazilarini yazan E.I ile Avrupa Parlementosunda Kurd orgutleri adina “gizli” bir toplanti yaptigimi, E.I’nin Fetulahci oldugunu, toplantida Cumhurbaskani karsitliginin / isbirliginin tartisildigini ve soz konusu “gizli” toplantinin “Avrupa Parlementosunun ust akil ve destegiyle” gerceklestigi seklinde agir itham ve suclamalarla basin ahlak ve ilkelerini bir kez daha cok cirkince ihlal etti. Makale bir yerde beni “Kurd propoganda kadrosu” olmakla ihtam ediyor, diger yerde ise Kurd hareketiyle karsitligi acik ve net olan “Gulenci” olarak sucluyor.

Son derece cirkin ve ahlaksizca yapilan suclamalara gerekce olarak da, benim FETULLAH GULENE KARÅžI ! daha 2010 yilinda yazdigim bir kitap ve ilisikteki resimlerde de cok net gorulecegi gibi halka acik bir kahve ortaminda cekilen resim gosterildi: Avrupa Birligi ve Parlementosuna karsi kullanilan bu resim, hic bir etik degere riayet edilmeden, Avrupa Parlementosunda Turk ozel istihabarati tarafindan cekilmis gibi yazildi. 

Sabah gazetesi, konuya iliskin yayınladığı “gizli istihbarat bilgilerini” ve kullandigi fotaÄŸrafı Türk istihbaratlarindan / yurtdisinda operasyonel faaliyetlerde kullanilan MÄ°T’ten aldigini yazdi. Bu, Avrupa Birligi Parlementosunda / Avrupa Birligi kurumlarinda / Avrupa ülkelerinde casusluk yapıldığı anlamina geliyor. MÄ°T MüsteÅŸarı Hakan Fidan, diger resmi ve gayri resmi istihbarat kurumlarinin olaya iliÅŸkin açıklaması nedir ?

“Haberin” yayinlandigi ayni gun (26 Kasim 2016 tarihinde), acilen Sabah gazetesinin yayinlanmasindan sorumlu yayın yönetmen / editorlerilerin resmi-iliski e-mail adresleri olan editor@sabah.com.tr ‘e defalarca email / mesaj atarak, idialarinin TAMAMIYLA YALAN VE KiRLi BiR KURGUDAN iBARET OLDUGUNU, SABAH GAZETESININ BU OLAYDA COK ÇÄ°RKÄ°NCE KULLANILARAK BUYUK BIR HUKUKSUZLUK YAPILDIGININ ALTINI ÇÄ°ZDIM ve HABERI DERHAL YAYINDAN KALDIRIP ACÄ°LEN TEKZÄ°P ETMELERINI TALEP ETTÄ°M. Ancak bundan tam 6 gun önce gonderdigim acil  e-maillerime cevap verilmedigi gibi, yazinin hala yayinda kalmasi bilincli olarak bekletilip, kirli bir algi operasyonuyla, Cumhurbaskani Erdogan / Baskanlik / Hukumet ve devlete yakin kurumlar dahil, butun basin/medya / tv kanalları / farklı internet siteleri / sosyal medya ortamina servis edilerek yuzlerce web-sitelerinde yayınlamasına, haberin milyonlarca kiÅŸi tarafından okunmasına ve duyulmasına vesile olundu, yaklasik 30 yillik gazetecilik / yazarlik kisiligim hedef alinarak can guvenligim ciddi bir tehdit altina sokuldu.

Sabahin’in idialari ve CEVAPLAMASI GEREKEN SORULAR:

1- Norvec / Avrupa’da ogrendigim yaklasik 30 yillik gazetecilik hayatim boyunca, Norvec, Avrupa ve Uluslaraasi gazeteci-mesleki kurumlari, Norvec-Kurd-Uluslararasi PEN uyelikleri disinda herhangi bir orgute uye degilim, PKK veya Fetullah Gulen cevresiyle de herhangi bir iliskim yok. Haberde kaynak olarak gosterilen "ozel istihbarat kurumlari veya MÄ°T de aksisini idia edemez, gencligimden buyana 33 yildan fazladir yasadigim Avrupanin  istihbarat kurumlari da.  

2-Haberde, hakkimda gerekce olarak iddia edilen suclamada, Fetullah Gulen ve Saidi Nursi Gercegi adli bir kitap yazdigimi ve bu kitapta sozde “Fetoyu ovdugum” ileri suruluyor. Kitabi okuyan bir ilk okul talebesi bile, Fetullah Gulen’in AKP hukumeti ile iliskilerinin zirvede oldugu 2010 yilinda yazilan kitapta, Gulen’i KESINLIKLE ovmedigimi, tam tersine Fetullah Gulenin Saidi Nursi’nin bazi ogretilerini carpitarak Kurdlere karsi nasil kullandigini orneklerle degerlendirdigimi idrak edecekler. Sabah Editorleri ve kirli habere imza atan Abdurahman Simsek, ELINIZI VICDANINIZA KOYUN, SIZ KITABIN ICERIGINI HIC OKUDUNUZ MU ? Eger okumadiysaniz, hayalinizde goremiyeceginiz bu yalani NASIL uydurabildiniz ? Kitap hala satilmakta, isteyen herkes bunu rahatlikla temin edebilir.

Gulen’e karsi 2010’da yayinladigim kitaptan dolayi, bana daha düne kadar tepki gosteren eski Fetullahcilarin (bugunun AKP’ci kesilenlerinın) hakaretlerine mahruz kalan bir yazar/gazeteci nasil Gulenist olabilir, siz saman yemekle mi buyudunuz ? FETULLAH GULEN’e KARSI ACIKCA KITAP YAZAN BIRINI NASIL FETOCU OLARAK SUCLAYABILIRSINIZ ?

3- 2013 yılından beri Kurdistan Bolgesine surekli seyahat / Kurd orgutleriyle gorusme vs ise, tamamiyla sacmalama !  Coplukten ibaret haberlerini “ozel istihbarat” kurumlarina dayandiran Abdurahman Simsek denilen, basın-medya ve internette hakkinda her turlu ÅŸey yazilan kisi, once MIT’e sorsaydi belki daha enformatik bir yazi yazmish olamazmiydi ? Herkes hakkinda agir  suclamalara imza atan ve kim olduguna dair hakkinda cok sayida kuskulu-supheli bilgilerin yazıldığı bu kisiye MÄ°T belki nasihat edebilirdi: “Avrupa’dan binlerce KM uzak Kurdistan Bolgesine / Orta Doguya ziyaaret etmek icin, insan pasaportlarla seyahat eder: Yolculuklarda, hele hele bu agir guvenlik ortaminda, insan bir kac ulkeden/pasaport kontrollerinden gecmek zorunda, seyahat yaptiginda pasaportlar da damgalanir, Avrupadan Kurdistan Bolgesine gidebilmek icin bir cok kontrol noktasindan gecilir. Pasaportlara Avrupa ulkelerı polisi ve Kurdistan Bolgesinin muhurleri / kaÅŸaları vurulur”. Eger sorulsaydi, Cumhurbaskani Erdoganla ve AKP-Hukumeti ile cok iyi iliskisi olan Kurdistan Hukumeti de, 2013 yilindan beri Federal Kurdistan bolgesine kesinlikle ayak basmadigima dair kendilerine yardimci olabilirdi.

ELINIZDE HIC BIR BELGE/BILGI OLMADAN, 2013 YILINDAN BERI KURDISTAN BOLGESINE SUREKLI GITTIGIMI ve ORALARDA KURD ORGUTLERIYLE GORUSTUGUMU YAZIYORSUNUZ. SIZ HALA ELIMDE OLAN  VE HANGI ULKELERE GITTIGIMI BELGELEYEN 9 YILLIK PASAPORTUMDAKI DAMGALARI GORDUNUZ MU ? IDIANIZIN TAM TERSINE, KURDISTAN BOLGESEL HUKUMETININ ORGANIZE ETTIGI DAVETLI OLDUGUM DUNYA KURD AKADEMISYENLERI KONGRESI (World Kurdish Congress)’ten buyana, 2013 YILINDAN BERI KURDISTAN BOLGESINE  KESINLIKLE AYAK BASMADIGIMI / GITMEDIGIMI NASIL KANITLAYABILIRSINIZ, ELINIZDE HANGI BILGI VE BELGELER VAR ? VARSA ELÄ°NÄ°ZDE DERHAL AÇIKLAYINIZ ! VEYA KURDISTAN HUKUMETI ILE DIREK ILISKIYE GECINIZ ! (hala kullandigim gecerli 9 yillik pasaportumun butun sayfalarini Turkiye ve Avrupa’daki yargi kurumlarina avukatlarım aracılığıyla gonderiyorum). PEKI SIZ BU KONUDA HANGI UTANCI YASIYACAKSINIZ ? BU YALANA KARSI KENDINIZI NASIL SAVUNACAKSINIZ ? 

4-BENIMLE ILGILI ACIKLADIGINIZ 2 ISMIN (“Roni” ve “Alasor”) DOGRU OLUP OLMADIGINI NEREDEN BILIYORSUNUZ, BUNU KIMLER SIZE SOYLEDI ? Soyleyen BU KISILER KIM VE NE ISLERLE UGRASIYORLAR ? AVRUPA BIRLIGININ BASKENTI BRUKSEL ve AB KURUMLARINA GIRIP CIKIYORLAR MI, gorevleri nedir ??

Roni “kod-gizli” ve Alasor isimlerini kullandigima gelince: “Roni” veya “Alasor” kod-gizli ismimi kullanmama gerek yok. O ISIM ZATEN BENIM ISMIM, asiretimin ismi ve GAZETECILIK-YAZARLIK ADIM.dir. YUZBINLERE MAL OLMUSH BIR ISIM. KOD DEGIL, DUNYACA OYLE TANINIYORUM. Bu “gizli”iki kod isimleri yayinlamadan once, artik ayuka cikmis cirkince yalanlarinizi az da olsa makyajlamak icin hic olmazsa WWW.GOOGLE.COM a SORAMAZ-MIYDINIZ? Eger 2 dakikada internete bile bakmish olsaydiniz, KARSINIZA BINLERCE LINK VE YAZDIGIM YAZILARIN SOZDE O “GIZLI-KOD” ADLARIYLA YAZILDIGINI GORECEKTINIZ !

5-PARLEMENTODA CEKILDIGI YALANI UYDURULAN FOTOGRAFA ILISKIN:

BENI IZLEYEN ve HABERLERIMI OKUYAN HERKES, Ingilizce yazdigim yazilarda, genel olarak Orta Dogu, Turkiyenin demokratiklesmesi, baris ve diyalog, ozel olarak butun Kurdlerin sorunlari hakkinda yazi yazdigimi, Kurd orgutleri ve partileri arasinda kesinlikle hic bir ayrim yapmadigimi, herhangi bir orgutun veya cevrenin propogandasini yapmadigimi cok iyi biliyor.

Avrupa’da PKK adina faaliyet yurutukleri ileri surulen kurumlarin halka-kamuoyuna acik toplanti-seminer-konferans ve kongrelerine dahi davet etmedigi, haber-yazilarini satin alip yayinlamadigi taninmis 30 yillik gazeteciyi nasil PKK’li olarak damgalayabilirsiniz, her insanda bazi etik deÄŸerler olmaz mı ? Norvec ve Avrupa Birliginin 28 ulke istihbarat orgutleri 33 yildir Avrupa’da yasiyan, uzun yillardir Avrupa Birligi Komisyonu, Avrupa Birligi Parlementosu, Avrupa Liderler Zirvesi ve NATO gibi Avrupa ve uluslarasi en cok korunan kurumlarinin daimi akreditasyonlarina sahip ve 1993 yilindan beri Norvec ve Uluslararasi gazeteciler Federasyonu basta olmak uzere PEN International gibi sayginligi olan kurumlarin uyesi olan bu ”gizli” ismi hic mi goremediler ? Bu ”gizli” ismin hangi siddet eylemleri oldu da sizi bu kadar rahatsiz etti ? Yoksa asil amaciniz nedir ?

Neredeyse 30 yillik bir gazeteciyim, her gazeteci gibi isteyen herkesle gorusuyorum, Avrupalilarla, Kurdlerle, Iranli halklarla, Turkiyelilerle, Araplarla, farkli Kurd ve Turk partileriyle, insan hakları kurumları-NGO’larla, Avrupa Birligi kurumlarinin koridorlarinda / toplanti-konferans ve brifinglerde, Kurd kimligimle bana merhaba diyen ve bana saygili davranan herkesle, hatta Turk resmi/ siyasi cevreleri de dahil herkesin selamini aliyor ve sohbet edecek kadar kendime guvenim ve cesaretim var. Dolayisiyla yazdigim yazilar, kaynaklarimdan aldigim bilgilere dayanir. Bir gazetecinin Avrupa Birligi kurumlarinda herkesle konusup sohbet ederek haber yazmasi SUC MU ? Avrupa BirliÄŸi kurumlarında artık ÅŸakalaÅŸmalara neden olan ve Türkiyeyi rencide eden sohbetlerde dilendirilen, acaba Türkiyede basın-medya-aydın-gazeteci-yazarlara yönelik cadı avı ÅŸimdi Avrupaya mı taşıniyor ? Insanlarin Facebook ozel mesajlarina girip yazismalarini calip tersyuz etmek onursuzluk, hirsizlik-yasak ve casusluk faaliyetleri degil mi ? Bunun Avrupada yasak oldugunu biliyormusunuz ?

Abdurahman Simsek’in yazdigi “haberde” ismi “Fetullahci” diye yazılan, daha gecen ay (13 Ekim 2016 tarihinde) Turkiye AB Bakan yardimcisi Ali Sahin tarafindan “PKK Avrupa Temsilcisi” diye fotografi ile birlikte Twittlenen Bruksel Ozgur Universitesinden DEP’ten HDP’e legal Kurd partileri uzerinde doktora tezi yapan (ve bu konularda kamuoyunda kendi acik kimligiyle degisik makalelere imza atan), hayatim boyunca hic tanimadigim /tanismadigim ve herhangi bir iliskimin olmadigi E.I ile, Avrupa PARLEMENTOSUNDA DEGIL, HALKA ACIK BIR KAHVEDE ONLARCA KISININ BULUNDUGU BIR ORTAMDA CAY ICTIK ve kisa sohbetimiz oldu. Otururken, resmimizi ceken ve size gonderen kisinin kim oldugunu gorduk, resmimizi cok acik bir sekilde, bir acemi cocuk gibi korku, panik ve surekli titreyen bir ruh hali ile alel acele cekip kaçtı: Kendi yayinladiginiz resimde de cok acikca goruldugu gibi, E.I  kendisine BAKARAK ACIDI ve ben de GULMEKTEN KAHKAHA ATIP MASAYA DOGRU BASIMI EGDIM. Nasil organize edildigi açık bu komik  tiyatroda kullanılan unsurun arkasinda gidip sen kimsin bile demek geregini duymadik. AYRICA GAZETECÄ°LÄ°K FAALÄ°YETLERÄ° ÇERÇEVESÄ°NDE NORMAL BÄ°R GÖRÜÅžME OLDUÄžUNDAN BU KADAR KÄ°RLÄ° MANÅžETLE SAPTIRALACAGINI DA DÜÅžÜNMEDÄ°M. Ancak o kisinin resimleri Daesh teror orgutunun Brukseldeki teror eylemlerinden dolayi yerlestirilen cevredeki kameralarda.

Daha onemlisi, BU RESIM AB PARLEMENTOSU DEGIL, EXKI Nature, Place du Luxembourg 7, 1050 Bruxelles: Eger o resmi cekende bazi insani degerler olmush olsaydi, yalan söylemez,  resmin AP parlementosunda cekildigi yalanini uydurmazdi, ne dersiniz ? Avrupa Parlementosunda oyle bir kahve veya toplanti yeri var mi ? Bu resmin arka goruntusunun Avrupa Parlementosunda olup olmadigını, tanidiginiz resmi BRUKSEL MUHABIRINIZ MEHMET SOLMAZ veya simdi Sabah yazarlar kadronuzda yer alan (ve Avrupa Parlementosunu yillarca cok iyi bilen) sizin de tanidiginiz / sizinle programlar yapan DUYGU LELOÄžLU’A SORUP TASTIK ETTIREMEZMIYDINIZ ? Resimde goruldugu gibi, Avrupa parlementosunda KESINLIKLE oylesi bir goruntu / background yok, resmin Avrupa Parlementosu olmadigini parlementoyu az cok bilen herkes gorecektir. Karsıt bir idianız varsa, resmin Avrupa Parlementosunda çekildiÄŸini nasıl ispat edeceksiniz ?

Resmin üç buçuk ay önce çekildiÄŸini belirtiyorsunuz, bu kamera kayıtlarında var, peki üç buçuk ay önce çekilen bu resim, neden Avrupa Parlementosunun Turkiye ile iliskileri dondurma kararindan sonra Avrupa Birligine karsi kullaniliyor ? Turkiye-AB iliskilerini, Avrupada Turkiye karsiti cevrelerin ekmegine yag surerek daha da gerginlestirmek ve  Turkiye toplumunu Avrupa Birligine karsi dusman hale getirmek Turkiyenin ve Turkiye toplumunun menfaatine midir ? Bu rol ve misyon kimler tarafindan verilmishtir ? Hasas bir süreçte geçen Türkiye ve Avrupa BirliÄŸi iliÅŸkilerini kaşılıklı tartışılan sorunların dışında, son derece manipulatif, yalan yanlış ve provokatif desinformasyonlarla bozmak sizin misyon alanınaza mı giriyor ?

Sabah editorleri ve Abdurahman Simsek, sizi yukarda adresini yazidigim EXKI Nature kahvesine DAVET EDIYORUM: GELIN, YAYINLADIGINIZ RESIMDE GORULEN AYNI YERDE bir OTURUN VE KENDÄ° KENDINIZI CEKIN. GELECEKMISINIZ ?  Ilisikteki EXKI resimlerini cok iyi inceleyin ve Avrupa Parlementosunda boylesi bir kafeteryanin / yerin olup olmadigini ”cok ozel” istihbaratinizla arastirin, cevabiniz nedir merak ediliyor !  Ayrica, EXKI Kahvesinin musterilerinin ozel yasaminin-yasagini delerek o RESMI CEKEN VE KAMERALARA YAKALANAN O ZAVALI KİŞİYÄ° KULLANANLAR BU ÖRTÜLÜ OPERASYON ICIN KIMDEN / KIMLERDEN NE KADAR PARA ALDI ? 

6- Resmi titelinizde ”ozel istihbaratci oldugunuzu” yaziyorsunuz, fakat ”basit bir köylü” mantığıyla düÅŸünelim; PEKÄ° GIZLI SAKLI AJANDALARI OLANLAR, sözde büyük stratejileri masaya yatırıp iktidar devirmek isteyenler (!),  AJANLARIN CiRiT ATTIGI, GUVENLIK KAMERALARIN SUREKLI GORUNTU CEKTIKLERI KAHVE-PARLEMENTO ORTAMLARINDA GORUSMEZLER, DEGIL MI ??? Böylesi ”son derece çok önemli ve kritik bir gizli toplantıyı ÜST AKLI ile organize eden Avrupa BirliÄŸi” o kadar parasızmıydi ki o ”çok onemli ve gizli” toplantıyı gunde binlerce kisinin gectigi meydanda halka açık bir kahvede yaptırdi ! Avrupa Parlementosunun bir kac bin ofisi, kucuk- buyuk ebatta toplanti ve konferans salonlarinin oldugunu internetten de okuyabilirdin. 

7-Hakkimda yazilan biografik bilgilere gelince, bu bilgilerin, yazida ileri suruldugu gibi sozde “Turk ozel istihbarat kaynaklarinda” alınmasına gerek de yoktu, MiT”e de hic sormaya gerek yoktu, bunun icin ne kadar para alindi bilmiyorum, ancak biografimle ilgili hakkimda yazılan bilgilerın hepsi internet ortaminda ve her cocugun bile bulabilecegi enformasyondur. Dolayisiyla biyografimden alınıp kasıtlı olarak manipule edilen uyduruk yalan yanlis bilgiler, tamamiyla coplukten ibarettir. Isteyen herkes biografimle ilgili bilgileri internet ortaminda rahatlikla bulabilir. Google.com parasizdir.

8-Hakkimda yazdiginiz asilsiz mesnetsiz butun bilgi ve resimlerin kaynagini Turk istihbarat kurumlari / MIT’e dayandirdiginizi kendiniz acikca yazip belgeliyorsunuz.  Bununla MIT’in Avrupa’da, Avrupa Birligi Parlementosu/kurumlarinda Kurdlere ve muhalif kesimlere karsi casusluk faaliyetleri icinde oldugunu belgelerken, casusluk ve kisilerin ozel hayati hakkinda bilgi toplamanin suc oldugunu biliyormusunuz ? Merak ediliyor, MIT Mustesarligi ve diger Turk istihbarat orgutlerinin Avrupada casusluk faaliyetleri yaptigina dair belgelemenize iliskin tepkileri ne olacak ? Avrupa guvenlik birimlerinin Avrupa Birligi poltikacilarina verdigi brifinglerde de dilendirdikleri gibi izlenilen bu kisiler MIT’e bagli kisiler mi ? Yoksa denetim diÅŸi bir yerlere calisan ve MIT’in adini kullanan ceteler mi ???

Hayatin hemen hemen her alaninin elektronik gozetleme ve ile kontrol edildigi cagimizi dikkate alarak: Sabah’in yazdigi gibi, Sabah”Ozel Istihbarat Kadrosu”nun Avrupadaki faaliyetleri nedir ? Bu kisiler kimdir ve hangi ”profession, employed or unemployed” titelleri var ?  Bunlarin AB kurumlarinda herhangi bir faaliyetleri var mi ve kendilerine AB-Turkiye iliskilerini gerginlestirme misyonu verilmismidir ? Bu kisilerin gecmisi ve baglantilari biliniyor mu ? Hangi irktan-siyasi-gorus ve diger ... background-lardan geliyorlar ?

BUTUN BUNLARDAN CUMHURBASKANI, BASBAKAN-HUKUMET ve MIT’in  HABERI-BILGISI VAR MI ? EGER YOKSA BU KONUDA HANGI ADIMLARI ATACAKLAR ?

Cumhurbaskani ve Basbakan son aylarda “yaşın-yaninda kuru da yanar, bunun önüne mutlaka geçeceÄŸiz ve hukuksuzluklara meydan vermiyeceÄŸiz’ diyerek Turkiyede son derece kirletilmis bir ortamda ve bundan yararlananlardan bahs ediyorlar. Peki toplumsal celiski, kutuplasma, siddet ve kandan palazlanan cetelere karsi toplumsal baris ve adaletin tesisi icin hangi onlemler aliniyor ?  12 Eylul fasizminden sonra ve 1990’li yillarda devletin içini/diÅŸini/kasasini boÅŸaltan terör, uyuÅŸturucu ve fuhuÅŸ çeteleri konusunda hangi tecrübe ve deneyimler edinildi ? Tanımadıkları ve haklarında hiç bir ÅŸey bilmedikleri kiÅŸiler hakkında yalan yanlış dedikoduları yayan bu ÅŸebekeler toplumu gerginleÅŸtirme ve çeliÅŸkileri azdırma faaliyetleri için nereden ve ne kadar para aliyorlar ? Bu kiÅŸilerin geçmiÅŸleri nedir ?

9- Kisilik haklarimi cigneyerek, can guvenligimi tehlikeye sokan ve bu kirli seneryoyu uydurani / uyduranlari ÅŸiddetle lanetliyorum, hayatim boyunca yazdigim kitap-yazilar-makaleler disinda, hic bir siddet eylemi olmayan benim gibi bariscil-demokrat kimligi hedef almalarinin asil hedefi nedir ?!  Asil onemli olan bu kirli planı uyduran ve yazan kiÅŸi/kisilerin kökeni ve asil irtibatlı olduklari kiÅŸi/kurumlar: Asil gorevleri nedir ? Bu kisi/kisilerin kim olduklarini, nereden nereye nasil ve neden transfer edildiklerini ve kimlerle irtibatli olduklarini hic arastirdiniz mi ? Boylesi son derece ahlakdisi ve insani degerlerin tumunu hice sayan, tanimadiklari ve bilmedikleri insanlari karalayan, kisilik haklarimi cigneyerek can guvenligimi tehlikeye sokan bu kisi ve kisilerin ismini ilk kez duydum: Tanimadigim ve herhangi kisisel bir sorunumun olmadigi bu kisi/kisilerle ilgili internet ortaminda okudugum kadariyla kendilerine verilen ”yalan yanlis uyduruk ve kirli bilgilerle muhalif gazeteciler  ve politikacilar hakkinda yazilar yazan, kendilerini tutuklatan, ÅŸaibeli, karanlik ve bazi yerlerle / kisilerle irtibatlilar” deniliyor.

PEKI boylesi kisilere gazetecilik misyonunun verilmesi, gazetecilik ahlak ve ilkeleri ile baÄŸdaşır mı ? Farkli dusunen, onur ve hasiyetini koruyan herkese küfür ederek, onlar hakkinda yalan yanlis duzmece bilgiler yayanlar, halkin huzuruna cikacak kadar cesaretleri olmayanlardir. Bunlar cocuklarina başı dik onurlu bir gelecegi vaad ediyorlar mı, yaptıkları bu suçlardan ne zaman vaz geçip maÄŸdur ettikleri insanlardan ne zaman özür dileyecekler ? Yanlıştan geri  dönmek ve özür dilemek te bir erdemlik deÄŸil mi ? EÄŸer sizleri birileri yalan yanlış bilgilerle yanıltıp para aldıysa, bu konuda onurlu bir davranış gösterip yazılan yazıyı DERHAL tekzip edip ulusal medyada DAÄžITACAKMISINIZ ?

SONUC OLARAK: SABAH GAZETESI EDITORLERI / GENEL YAYIN YONETMENLERI / SORUMLULARI VE SON DERECE AHLAKSIZ HABERE IMZASINI ATAN veya Ä°MZASI ATTIRILAN ABDURAHMAN SIMSEK’e: Yukarda cok acikca goruldugu gibi, hic bir arastirma ve kanıta gerek duymadan, hakkimda yazilan asilsiz bilgi ve belgelerle beni katil-ÅŸebekelerine hedef göstererek can guvenligimi ciddi bir sekilde tehdit altina soktunuz. 26, 27 ve 28 Kasım 2016 tarihli acil e-maillerimde belirtiÄŸim gibi, GEREK BENIM VE GEREKSE AILEMIN / AKRABALARIMIN BAÅžINA GELEBÄ°LECEK OLASI OLAYLARDAN SÄ°ZLERIN SORUMLU OLACAÄžINIZIN ALTINI ŞİMDÄ°DEN ÇÄ°ZÄ°YORUM. Vatandasi oldugum Norvec, Avrupa Birligi Liderleri, uyesi oldugum ulusal-uluslarasi gazeteci kurumlari ile PEN yetkilileri olaydan haberdar edilmish olup, Turkiye ve Avrupadaki avukatlarim hakkinizda dava acmak icin gereken calismayi yurutuyorlar.

BU YAZI, AYNI ZAMAN HAKKINIZDA BIR SUC DUYURUSDUR.

E-mail ve iadeli taahhütlü mektuplarımın ulaÅŸtığı BASTA CUMHURBASKANI RECEP TAYYÄ°P ERDOÄžAN OLMAK ÜZERE, isimleri geçen tüm ilgili kurum / mahkeme ve yetkililerin hem haberin bütün yanlışlıklarını görmeleri, hem de ilgili gazete ve ÅŸahısla ilgili gerekli iÅŸlemlerin yapılmasını arz ederim.

Roni Alasor, 30 Kasim 2016

alasor.roni@gmail.com;ronialasor@hotmail.com



Print


.
2018-03-07 - 04 :19    Ä°NSANLIÄžA KARÅžI ZULMÃœN DE SONU VAR
2016-12-03 - 17 :56    SABAH`ın REZALETÄ° ve UTANÇ HABERÄ°
2016-01-22 - 16 :31    Qazî MIHEMED: DÜŞMANLARINIZA ALDANMAYIN
2016-01-07 - 15 :30    KÃœRT TARÄ°HÄ°NIN GÄ°ZLÄ° HAZÄ°NELERÄ° AÇIKLANIYOR
2015-05-24 - 00 :52    Osmanlılar ve Acemler Arasında Kürdler
2015-05-24 - 00 :35    “Azeriler ve Ermenilerin Kürdlere karsi soykırımi”
2015-03-28 - 07 :54    Arap şövenistleri Rojavayı nasıl AraplaÅŸtırdı ?
2015-03-28 - 07 :43    Susuz HoÅŸgeldi köyünden BaÅŸbakan DavutoÄŸlu’na çaÄŸri
2014-12-20 - 08 :33    ÅžENGAL iÅŸit vahÅŸetinden KURTARILDI !
2014-04-26 - 17 :07    Kürt imamlardan Ermenilerin korunması için fetva
2012-12-05 - 16 :43    Ninelerimizin Ermeni komÅŸuları
2012-11-24 - 15 :54    Müslümanlar Ermenilerin nesi olur?
2012-08-18 - 00 :21    Rusya’nın OrtadoÄŸu politikası
2012-04-03 - 02 :37    Sabri Atman : Süryani Soykırımı kabul edilsin
2012-01-17 - 00 :26    Federal Kürdistan’da politik islamin anatomisi
2011-12-28 - 00 :12    Diken : Fıleleri kaybettiÄŸimizde coÄŸrafyamiz da yoksullaÅŸtı
2010-11-21 - 01 :11    Cumhuriyet Kürdlere Ne Kazandırdı?
2009-08-27 - 23 :26    Kafkasya Kürdistan`ının iadesi
2009-02-17 - 02 :45    Burkay : Din-Siyaset iliÅŸkileri-3
2009-02-13 - 01 :44    Burkay: Din-Siyaset iliÅŸkileri-2



About us  |  Contact information
Copyright 2008, ANP. All rights reserved.
Powered by Med Diplomatic